Gîte Aube

Overdekt terras

Groot huis

Een huis met ruim 120 vierkante meter, geheel gelijkvloers met een veranda van 15 bij 3 meter en uitzicht op het zuiden.. De inrichting is strak en zeer stijlvol. Een gîte met een groot gevoel van vrijheid en veel privacy.

 

De capaciteit van uw  gite kan eenvoudig uitgebreid worden door ook onze chambre d’hotes “Dordogne” te huren. Deze extra kamer voor 2 tot 3 personen bevindt zich dichtbij de gites. Ideaal als 3e slaapkamer voor wat oudere kinderen of bijvoorbeeld wanneer opa en oma mee willen komen met uw gezin en ieder elkaars  privacy gunt.

Overdekte veranda

Eén van de slaapkamers heeft een eigen douche, wastafel en toilet. Vanuit de kamer is er via openslaande deuren ook direct toegang tot het overdekte terras. De gîte heeft een apart toilet en een badkamer met bad, bidet en wastafel.

De keuken is volledig ingericht met een koel/vries-combinatie, een groot fornuis met oven en met een vaatwasser.

Indeling gîte Aube

Gasten over Domaine Bessiere

"Nazomeren op Bessiere. Het was allemaal even wennen... de geluiden van de haan, de bel, de geurende rozen. Het gespetter in het ijsblauwe water, het geschuifel van alle kinderen door elkaar. En toen het lezen, het filosoferen en musiceren. Het uren eten en drinken tot in de sterrennacht onder de duiventoren. Het was allemaal even wennen, maar wel om je vingers bij af te likken."

Theo

Gastenboek

PRIJZEN & BESCHIKBAARHEID

Kalender word geladen......
- Beschikbaar
 
- Gereserveerd
 
- In behandeling/optie

Gîte Aube

  • Hoogseizoen (juli en augustus) basis huurprijs €1250,- per week
  • Daarbuiten (juni en september, mei- en herfstvakantie) € 135 per dag.
  • Aankomst vanaf 16.00 uur, vertrek uiterlijk om 10.00 uur.
  • In het hoogseizoen (juli en augustus) worden onze accommodaties alleen per hele week verhuurd van zaterdag tot zaterdag. In overleg is het soms mogelijk om van zondag tot zondag te boeken. Buiten het hoogseizoen is de minimale huurperiode 3 nachten
  • Tot 1 november 2020 kunt u alleen boekingen voor een periode van minimaal 14 dagen aanvragen. In onze ervaring geven minder wisselingen tijdens het hoogseizoen meer rust op ons landgoed, en wij merken ook dat dat onderling de verbondenheid en gezelligheid vergroot.

Is úw gewenste vakantieperiode nog beschikbaar? Voorkom teleurstelling en reserveer tijdig!

Domaine Bessiere | 47440 Casseneuil | France
+33 7 66 22 65 84 | +31 6 31 31 46 07 | Email domainebessiere@gmail.com

"Midden in de natuur gelegen, met veel privacy en prachtige vergezichten over het bosrijke en glooiende landschap. Karen en Jos zijn uw gastvrouw en gastheer."

TOP