Culinair

Laparade

Marchés Gourmandes

In Juli en Augustus zijn er in ’s avonds gezellige eetmarkten in de regio. Bijvoorbeeld op dinsdag op het marktplein van Laparade boven op een berg met uitzicht over de vallei van de Lot en op donderdagavond in Fongrave aan de oever van de rivier. Samen met de Franse bevolking aan lange tafels eten en dansen met live muziek.

Restaurants in de buurt

In de regio zijn diverse goede en gezellige restaurants te vinden. Van eenvoudig en authentiek dorpsrestaurantje tot Michelin-ster. Vraag ons naar onze favorieten….

à Table!

Op de zaterdagen in het hoogseizoen, voor de meeste gasten de aankomstdag, gaan we met alle gasten die dat willen naar de Marché Gourmande op het gezellige en oer-Franse dorpsplein van Casseneuil. Na een vaak lange rit lekker zorgeloos neerploffen aan lange tafels in de oude Burcht, met een drankje, een hapje en live-muziek, zonder er eerst op uit te hoeven voor boodschappen of een restaurant te zoeken. Wij zorgen voor de reservering van de tafels zodat we met z’n allen een fijne plek hebben! Er is een uitgebreid aanbod van kraampjes met allerlei heerlijks, waar iedereen naar eigen keuze kan bestellen. Een mooie gelegenheid om de andere gasten op Domaine Bessière te ontmoeten. De kinderen hebben elkaar op deze avond al snel gevonden. Ook wordt er in het hoogseizoen, bij voldoende belangstelling- op een doordeweekse avond, een drie-gangen diner gekookt voor onze gasten of een gezamenlijke BBQ georganiseerd. Ook uit onze pizza-oven komen heerlijke (zelfbelegde) pizza’s. Wie dat wil kan aanschuiven! Natuurlijk gewoon lekker buiten op het terras bij onze Salle de fêtes...

Gasten over Domaine Bessiere

"Domaine Bessiere is heerlijk kleinschalig, hoewel het terrein enorm is. Je vakantie begint meteen goed met het diner bij aankomst op het domaine. Het valt zeker aan te bevelen om een uitstapje te maken naar het prachtige Bordeaux. Ze geven goede tips en staan de hele dag voor je klaar. Top!"

Elsbeth en Laurens

Zoover

Domaine Bessière | 47440 Casseneuil | France
+33 7 66 22 65 84 | +31 6 31 31 46 07 | Email domainebessiere@gmail.com

"Domaine Bessière is één van negen "kleine pareltjes" in Zuidwest Frankrijk. Dit collectief van kleinschalige vakantie-domaines biedt volop mogelijkheden voor vakanties in een safaritent, een gîte of een chambre d'hôtes. Benieuwd naar de andere "Petites Perles"? Klik hier"
TOP