Safari Lodgetent

Ultieme Glamping!

Kamperen in Luxe

Onze Safari-Lodge Tenten behoren tot de categorie "groot". Het totale houten vloeroppervlak van de safaritent inclusief (gedeeltelijk overdekt) terras is 45m2. De binnenruimte is verdeeld in twee separate slaapvertrekken, een woongedeelte met tafel, stoelen en kasten, een keukenblok, koelvrieskast en gasfornuis. Comfortabele ligstoelen en hangmat om lekker in te zonnen en te luieren.

Privé sanitair

Iedere tent heeft eigen sanitair met een moderne douche, wastafel en toilet. Een compleet ingerichte keuken, een zitje voor binnen, ruime tafel met stoelen in stijl en twee comfortabele ligstoelen waar u lekker in onderuit kunt zakken.

Gasten over Domaine Bessiere

"’s Ochtends na het ontbijt met verse broodjes, beginnen met een kopje koffie op het trappetje naar het zwembad. Beetje boodschappen doen in de heerlijke grote Franse supermarkt of naar een marktje. Vooral veel aan het zwembad liggen met een boek, en dan zo aan het eind van de dag komt er altijd wel iemand met een glaasje van het een of ander."

Marjonne

Gastenboek

PRIJZEN & BESCHIKBAARHEID

Kalender word geladen......
- Beschikbaar
 
- Gereserveerd
 
- In behandeling/optie

Safari Lodgetent

  • Hoogseizoen (9 juli - 4 september 2022) basishuurprijs €999,- per week.
  • Daarbuiten (juni en september, mei- en herfstvakantie) € 110,00 per dag .
  • Basishuurprijs geldt bij bezetting t/m 4 personen (extra personen €60,- per week/p.p.).
  • In het hoogseizoen en de Nederlandse mei- en herfstvakanties worden onze accommodaties alleen per hele week verhuurd van zaterdag tot zaterdag. In overleg is het soms mogelijk om van zondag tot zondag te boeken. Hierbuiten is de minimale huurperiode 3 nachten.
  • Prijzen zijn exclusief kosten schoonmaak, toeristenbelasting en linnenpakketten.
  • Aankomst vanaf 16.00 uur, vertrek uiterlijk om 10.00 uur.
  • In het (sub)hoogseizoen en de Nederlandse mei- en herfstvakanties worden onze accommodaties alleen per hele week verhuurd van zaterdag tot zaterdag. In overleg is het soms mogelijk om van zondag tot zondag te boeken. Hierbuiten is de minimale huurperiode 3 nachten.
  • Tot medio maart 2022 kunt u alleen boekingen voor een periode van minimaal 14 dagen aanvragen. In onze ervaring geven minder wisselingen tijdens het hoogseizoen meer rust op ons landgoed, en wij merken ook dat dat onderling de verbondenheid en gezelligheid vergroot.

Is úw gewenste vakantieperiode nog beschikbaar? Voorkom teleurstelling en reserveer tijdig!

Geen safaritent meer beschikbaar? Kijk voor gîtes en luxe safaritenten ook eens bij "Les Petites Perles", allen kleinschalige vakantiedomeinen in Zuid-West Frankrijk. Klik op het logo om de website te bezoeken.

Domaine Bessiere | 47440 Casseneuil | France
+33 7 66 22 65 84 | +31 6 31 31 46 07 | Email domainebessiere@gmail.com

"Kleinschalig vakantieplezier op een landgoed van 21 ha., midden in ongerepte natuur, prachtige vergezichten over het bosrijke en glooiende landschap, zeer ruime accomodaties, 100m2 zwembad met duikplank, kind-vriendelijk, grote boomhut, full-size tenniscourt, speelveld met trampoline, zandbak, schommels, glijbaan, voetbalveld, rust en ruimte .... "
TOP