Culinair

Aan tafel

Marchées Nocturnes

In Juli en Augustus zijn er in de regio ’s avonds gezellige eetmarkten. Bijvoorbeeld op dinsdag op het marktplein van Laparade boven op een berg met uitzicht over de vallei van de Lot en Garonne en op donderdagavond in Fongrave aan de oever van de rivier de Lot. Samen met de Franse bevolking aan lange tafels eten en dansen met live muziek.

Restaurants in de buurt

In de regio zijn diverse goede en gezellige restaurants te vinden. Van eenvoudig en authentiek dorpsrestaurantje tot Michelin-ster. Vraag ons naar onze favorieten….

Table d'Hòtes

Op de zaterdagen in het hoogseizoen, voor de meeste gasten de aankomstdag, verzorgen wij een 3 gangen diner. Na vaak een lange rit lekker zorgeloos neerploffen op het terras met een drankje, zonder er eerst op uit te hoeven voor boodschappen of een restaurant te zoeken. Een mooie gelegenheid om de andere gasten op Domaine Bessière te ontmoeten. De kinderen hebben elkaar op deze avond al snel gevonden.

Ook wordt er in het hoogseizoen vaak – en bij voldoende belangstelling- op woensdagavonden een drie-gangen diner gekookt voor onze gasten. Wie dat wil kan aanschuiven! Natuurlijk gewoon lekker buiten aan lange tafels op het terras bij onze Salle de fêtes...

Gasten over Domaine Bessiere

"Domaine Bessiere is heerlijk kleinschalig, hoewel het terrein enorm is. Je vakantie begint meteen goed met het diner bij aankomst op het domaine. Het valt zeker aan te bevelen om een uitstapje te maken naar het prachtige Bordeaux. Ze geven goede tips en staan de hele dag voor je klaar. Top!"

Elsbeth en Laurens

Zoover

Domaine Bessiere | 47440 Casseneuil | France
+33 7 66 22 65 84 | +31 6 31 31 46 07 | Email domainebessiere@gmail.com

"Midden in de natuur gelegen, met veel privacy en prachtige vergezichten over het bosrijke en glooiende landschap. Karen en Jos zijn uw gastvrouw en gastheer."

TOP