Pipowagen l'Occitane

Originele Pipowagen

Woon-(Pipo)wagen

De charme van kamperen gecombineerd met de romantiek van het leven uit vervlogen tijden. De wagen heeft een ingericht keukentje met eettafel en een gezellige woonkamer in de stijl van de wagen.

Gezellig terras

Bij de wagen is een gezellig terras ingericht met veel privacy en waar je volop kunt genieten van het Franse leven midden in de natuur. Er is voldoende ruimte om eventueel een tentje bij te plaatsen.

Gasten over Domaine Bessiere

"Wat hebben we een heerlijke tijd gehad!! Twee weken in de pipowagen met onze twee kinderen van 5 en 7 jaar. Alleen al de pipowagen was een hele belevenis; helemaal in stijl en van alles voorzien. Dan de plek... een vrij uitzicht met een eigen buitenzitje in de schaduw om te eten en een boek te lezen. Op het terrein hebben we ons vermaakt met tennissen, zwemmen en lekker eten bij jullie op het terras. Zo gezellig en persoonlijk! Alsof je thuis komt... "

Niels en Jolijn

Gastenboek

PRIJZEN & BESCHIKBAARHEID

Kalender word geladen......
- Beschikbaar
 
- Gereserveerd

Pipowagen L'Occitane


- Hoogseizoen (juli en augustus) basis huurprijs 85 euro per dag.
- Rest van het jaar 75 euro per dag, minimaal 2 nachten.
- Aankomst vanaf 16.00 uur, vertrek voor 11.00 uur.
- In het hoogseizoen (Juli en Augustus) worden onze accomodaties alleen per hele week verhuurd van zaterdag tot zaterdag. In overleg is het soms mogelijk om van zondag tot zondag te boeken.

Is uw gewenste vakantieperiode nog beschikbaar? Voorkom teleurstelling en reserveer tijdig.

Domaine Bessiere | 47440 Casseneuil | France
+33 7 66 22 65 84 | +31 6 31 31 46 07 | Email domainebessiere@gmail.com

"Midden in de natuur gelegen, met veel privacy en prachtige vergezichten over het bosrijke en glooiende landschap. Karen en Jos zijn uw gastvrouw en gastheer."

TOP