Chambre d'Hôtes

Overdekt terras

Extra kamer

De capaciteit van uw  gite kan eenvoudig uitgebreid worden door ook onze chambre d’hotes “Dordogne” te huren. Deze extra kamer voor 2 tot 3 personen bevindt zich dichtbij de gites. Ideaal als 3e slaapkamer voor wat oudere kinderen of bijvoorbeeld wanneer opa en oma mee willen komen met uw gezin en ieder elkaars  privacy gunt.

Gasten over Domaine Bessiere

"Nazomeren op Bessiere. Het was allemaal even wennen... de geluiden van de haan, de bel, de geurende rozen. Het gespetter in het ijsblauwe water, het geschuifel van alle kinderen door elkaar. En toen het lezen, het filosoferen en musiceren. Het uren eten en drinken tot in de sterrennacht onder de duiventoren. Het was allemaal even wennen, maar wel om je vingers bij af te likken."

Theo

Gastenboek

PRIJZEN & BESCHIKBAARHEID

Kalender word geladen......
- Beschikbaar
 
- Gereserveerd

Chambre d'Hôtes


- Aankomst vanaf 16.00 uur, vertrek voor 11.00 uur.
- In het hoogseizoen (Juli en Augustus) worden onze accomodaties alleen per hele week verhuurd van zaterdag tot zaterdag. In overleg is het soms mogelijk om van zondag tot zondag te boeken.

Is uw gewenste vakantieperiode nog beschikbaar? Voorkom teleurstelling en reserveer tijdig.

Domaine Bessiere | 47440 Casseneuil | France
+33 7 66 22 65 84 | +31 6 31 31 46 07 | Email domainebessiere@gmail.com

"Midden in de natuur gelegen, met veel privacy en prachtige vergezichten over het bosrijke en glooiende landschap. Karen en Jos zijn uw gastvrouw en gastheer."

TOP